Ciorba de pui cu multe legume

de ela in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 13472 vizualizari

 

au inceput sa imi placa ciorbele....nu imi vine sa cred ...am mancat si eu...dovada,ultimul castron din poze ,bineinteles ca am facut ciorba in ceaun....

 

INGREDIENTE

  • 1pastarnac,
  • 1morcov,
  • 1ardei rosu,
  • 1ardei capia galben,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 1pumn de mazare,
  • 1pumn de fasole galbena pastai,
  • 50gr orez,
  • 2felii gulie,
  • 3cartofi,
  • 1pumn teietei,
  • patrunjel,
  • leustean,
  • marar,
  • 2rosii,
  • 250gr piept de pui dezosat,
  • 200gr suc de rosii,
  • 3lingurite de boia dulce,
  • sare,
  • vegeta,
  • 2cuburi de vegeta cu gust de pui,
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu multe legume:

Ceapa verde o taiem rondele.Morcovul il curatam si il tocam marunt,la fel si pastarnacul,ardeiul il curatam si il taiem marunt,Fasolea galbena o rupem bucati mai mici,rosiile le decojim si le tocam marunt.Pieptul de pui il taiem cubulete mici.Cartofii,ii curatam si il taiem si pe el cubulete.

Intr-o oala punem putin ulei in care adaugam legumele(mai putin cartofii si guliia,pe care o vom scoate la sfarsit din ciorba) si carnea.Adaugam si putina apa si lasam pe foc cateva minute,apoi adaugam 3litri de apa si o lasam sa dea in clocot.Punem si cartofii,gulia feliata si orezu,condimentam cu sare,piper,vegetal.Lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele.Spre sfarsit,punem teieteii, boiaua,sucul de rosii si borsul si mai condimentam dupa gust.Luam de pe foc si presaram patrunjel,leustean si marar.Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu multe legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

ela 1

07.10.2010, 14:53

multumesc,Roberta

eleny2010 1

04.11.2010, 23:48

buna ela ..vad k majoritatea retetelor este la ceaun.. iti place mai mult facute asa? si mie imi plac mancarurile facute de mine. si ciorba kre eu nu ma omor dupa ea. si dupa cum mai zisese un bucataras ciorba de perisoare este pe placul copiilor.. si eu mai mica tot ciorba asta mancam.

ela 1

05.11.2010, 00:00

Eleny,bine ai venit printre noi ,in legatura cu preparatele pregatite la ceaun....nu fac toata mancarea in ceaun ,l-am cumparat de curand si mi-a placut sa gatesc in el foarte mult pt ca in ceaun mancarea se face foarte repede si gustul este deosebit,culoarea mancarii e mai puternica....ciorbele,tocanita,mamaliga,mancarea de fasole ies delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina